16.11.17 | ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ το κορυφαίο ναυτικό γεγονός της χρονιάς ανοίγει τις πύλες του από Πέμπτη 23 έως Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
Λίγες μέρες έμειναν ακόμα όπου οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ναυτικής αγοράς, θα υποδεχτούν στο εκθεσιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, το φανατικό κοινό του κλάδου.
Ο μεγάλος και αυτή τη χρονιά, αριθμός επισκεπτών που αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του το Ναυτικό Σαλόνι, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να ενημερωθεί για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς. 
Η έκθεση απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση. 
Η έκθεση θα παρουσιάσει: Φουσκωτά, ταχύπλοα, πολυεστερικά, ιστιοπλοϊκά, είδη αλιείας ,βάρκες για ψάρεμα, εξαρτήματα, αξεσουάρ, ναυτιλιακά όργανα, θαλάσσια Σπορ
Καταδυτικός Εξοπλισμός κλπ.
Δίνοντας βήμα και προτεραιότητα στον τομέα της ναυτικής μας κουλτούρας  και με σύνθημα σαλπάρουμε με πυξίδα το Ναυτικό Σαλόνι , στοχεύουμε στην επιτυχία και ετοιμάζουμε πυρετωδώς να δώσουμε πνοή στον κρίσιμο κλάδο της θαλάσσιας αναψυχής ενθαρρύνοντας όλο τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτό πλέοντας στους πιο ονειρεμένους προορισμούς.
Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ). 
 
Ο χώρος που διεξάγεται
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κέντρου Ξιφασκίας δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Το κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο για τους επισκέπτες με αυτοκίνητο αλλά και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ υπάρχει και στάση τράμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό.
 
Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές - εντολοδόχους, εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκομένων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών  οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων,  λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, κ.λπ. 
 
Σχετικά με την EXPO ONE
Η EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων, έχει σαν αντικείμενο τη διοργάνωση εκθέσεων. Εδώ και 16 χρόνια διοργανώνει το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης: www.athensboatshow.gr

 

 
 
26.05.17 | ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ σαλπάρει ξανά και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε από Πέμπτη 23 έως Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 στο κορυφαίο ναυτικό γεγονός της χρονιάς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας.
 
 
Σε κάθε διοργάνωση του προσελκύει χιλιάδες πιστούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που προσμένουν την διοργάνωση για να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς. Απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.
 
 
Η έκθεση θεσμός του κλάδου θα παρουσιάσει πληθώρα σκαφών όλων των μεγεθών και των προτιμήσεων, καθώς και ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών για τα σκάφη, τα θαλάσσια σπορ, την κατάδυση αλλά και το ψάρεμα, με τα οποία χιλιάδες λάτρεις της θάλασσας ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά.
 
 
Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).
 
 
Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές - εντολοδόχους, εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκομένων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων, λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, κ.λπ.
 
 
Σχετικά με την EXPO ONE
Η EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων, έχει σαν αντικείμενο τη διοργάνωση εκθέσεων. Εδώ και 16 χρόνια διοργανώνει το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι.
 
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης: www.athensboatshow.gr
 
 
 
 

Τα μέσα ενημέρωσης θα μπορoύν να περάσουν επιδεικνύοντας αυστηρά:

 

Την επαγγελματική κάρτα μαζί με :

Κάρτα από τον συνδικαλιστικό φορέα που μπορεί να ανήκει (πχ ΕΣΗΕΑ)  

 

Ή αντί της κάρτας:

Επιστολή από τον εκδότη/εργοδότη ότι απασχολείτε στο συγκεκριμένο μέσο και έχει έρθει να καλύψει δημοσιογραφικά την έκθεση. Στην περίπτωση αυτή μπαίνει 1 άτομο. Για τα μέσα που δεν έχουν  σχέση με το αντικείμενο της έκθεσης πχ ομορφιάς, γυμναστικής, κοκ δεν ισχύει η παραπάνω διαδικασία. Από την διαδικασία εξαιρούνται τα συνεργεία από τηλεοπτικά κανάλια που έρχονται για να τραβήξουν την έκθεση και μπαίνουν ελεύθερα. Σε άλλη περίπτωση η είσοδος στο Ναυτικό Σαλόνι κοστίζει 6 ευρώ ανά άτομο και θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια στα ταμεία της έκθεσης.

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: